Yhdessä ollaan enemmän
Ale koodit 
Media 

Ei ole sattumaa, että selaat sivujani. Mikäli tunnelma sivustollani resonoi, niin soita ihmeessä, tuumataan yhdessä miten voin tukea sinua, perhettäsi, yhteisöäsi, heimoasi tai yritystoimintaasi. Pysyäksemme sopusoinnussa muutoksen virrassa on hyvä peilata mahdollisuuksia rajattomasti. Soita ja kuullaan! 

Lehtopeat Oy

Asioidessasi verkkokaupassa käytä alekoodiani RIIKKA, saat tilauksestasi -20% 

 Lehtopeat on turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa. Nykyään yritys jalostaa turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teekee LehtoPeat turvetuotteita. Hoitoturve nostetaan yrityksen omistamasta suosta. Lehtosuon hoitoturvekerrostuma on todettu erinomaiseksi Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimuksessa. 

feeling

Tutustu verkkokaupan kautta tuotteisiin ja otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua. Saat tuotteet kotiisi kera laskun. Tilaus ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. 
 feeling on Itävaltalainen yritys, joka tuottaa ja myy upeita luonnontuotteita; eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, kosmetiikkaa ja muita tuotteita jokaiseen kotiin! feelingin tuotteita Suomessa saa koulutetuilta feelingin aromaneuvojilta ja aromaterapeuteilta.

KauppaSuomi

Naistenvaivoihin henkisen ja fyysisen hyvinvointisi tueksi turve ja eteeriset öljyt. Artikkeli huhti 3, 2019 Teksti: Reetta Reinman
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved