Parantava Taide

Elämä on taidetta

Tarkkailija luo todellisuuden
Vahvistetaan tunne-elämää
Herätellään värähtelyä ja kysymyksiä
Hajotetaan vanhaa
Luodaan uutta
Nautitaan kaikilla aisteilla

"Taide nostaa ihmisen henkilökohtaisesta elämästään universaaliin elämään." 
-Leo Tolstoi-
Luonnon Luomaa


Luonto tarkoittaa yleisimmin maaperää sekä vesi- ja ilmakehää kasveineen ja eläimineen, varsinkin vain vähän tai ei ollenkaan ihmisen muokkaamana elinympäristönä. 

Norja, Nordmela 6/2015 Kuva: Vesa Muikkula 

Pääkallopaikka

Mieli ja uskomukset vaikuttavat solujen toiminnan kautta eri elimiin ja koko ihmiseen. Nykyisin hyväksytään tieteellisenä tosiasiana ympäristön vaikutus geenien toimintaan. Solujen elämää eivät siis kontrolloikaan vain geenit, vaan myös fyysinen ja energeettinen ympäristö. Mielentoiminta on psyykkistä energiaa, joka on vaikutuksessa fyysisen kehon kanssa. Havainnot ja kokemukset voivat siis muokata biologiaamme.
Mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen.Kittilä 5/2021
Kuva: Maarit Hurskainen


Varjo

Matka itsemyötätuntoon ja yhteys tunteiden virtaan käy varjon kautta. Sisäisen ja ulkoisen kuormittava vääntö heijastuu jokaiseen soluun kehomielen eri osissa ja syvyyksissä. Solutasolla pitkään kestävä vääntö synnyttää sairauksia. 
Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja sitä helpompi meitä on rakastaa. 
Kun nostaa katseen, ei näe rajoja. Kohdattujen varjojen säteily heijastuu kristallin tavoin ympäristöömme. Kittilä 5/2021 
Kuva: Maarit HurskainenHenna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved