Verkkokauppa 

Tilaamistasi tuotteista saan provissiopalkan eli kaunis kiitos tuestasi. 

feeling verkkosivuilta löydät paljon lisää erilaisia vaihtoehtoja. Verkkokaupassa asioidessasi käytä viestikentässä aromaneuvoja numeroani 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tiri
feeling verkkokauppaan pääset tutustumaan ja tilaamaan tuotteet täältä feeling 100% vaikuttaa kehoon, mieleen ja sieluun. 

Lehtopeat Oy verkkokaupassa käytä viestikentässä ALE koodia -20% RIIKKA

Suosittelen sydämestäni -luonnollista kehomielen hoitoa ja makua à la feeling! 


AROMATERAPIA ARJESSA KOTONASI

Diffuuseri on tuoksuja rakastavalle ihmiselle rakkaus pakkaus. Tämä ihana pieni, mutta tehokas laite on helpoin, nopein ja turvallisin tapa pitää hyvinvointia yllä arjessa. Diffuuserit, höyrystimet ja laitteet huoneilmaa ja kehomieltä raikastamaan. Vaikuttaa hajuaistin kautta tunnetiloihin, nostaa vastustuskykyä ja tuhoaa bakteereja, sieniä ja viiruksia.

Aromadiffuuseri - Lilly 

Lilly-aromadiffuuserissa on kaksi säädintä: LIGHT (valo) ja MIST (sumu). Niitä voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Valo voidaan kytkeä päälle kevyesti muuttuviksi väreiksi, mutta mikä tahansa valon väri voidaan kiinnittää, tai valo voidaan kytkeä kokonaan pois päältä. Öljyn sumutusta voidaan myös ohjata; jatkuva tuoksutus, intervallituoksutus (15 sek. Sumutus, 15 s. tauko) tai ei tuoksua lainkaan (haluttaessa vain valoa).

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka  Tilaa tästä

Jasmine aromadiffuuseri

Jasmine-Aromadiffuuseri toimii ultraäänen avulla – se höyrystää luonnonpuhtaat eteeriset öljyt hyvin pehmeästi ja hiljaisesti huoneilmaan. Tämä aromahöyrystin toimii jopa 8 tuntia kerrallaan, kun annostelet säiliön täyteen vettä. Höyrystin sisältää myös ajastimen, joka tuoksuttaa 10 minuuttia ja pitää sen jälkeen 20 minuutin tauon, tuoksuttaa jälleen 10 minuuttia ja pitää 20 minuutin tauon, jne. jne. Ajastimen avulla saavutetaan jopa 24 tunnin tuoksutusrytmi.

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä 

RAVITSEMUS & AROMAKEITTIÖ

Kurkuma CO2-uute Curcuma Xanthorrhiza

Apteekit käyttävät kurkumajuuren tulehdusta poistavaa ja sen antioxidatiivista vaikutusta hyväkseen. Kurkumasta saatava kurkumiini auttaa masennuksen ja ahdistuksen oireita. 
Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä 

Omega-3 öljykuuri, luomu

feeling Omega-3-öljykuuri sisältää luomulaatuisia hampunsiemenöljyä, pellavansiemenöljyä, mustakuminaöljyä, helokkiöljyä sekä tyrniöljyä. Öljyjen yhteisvaikutus on suunnaton ja palvelee sekä elimistön että psyyken terveenä pysymistä ja uudistumista.
Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä

Ihanat solusi janoavat kallisarvoisinta jalokiveä päällä maan 

feur de sel on erittäin arvokas, hieno merisuola, joka on hyvin harvinaista. Kulinaristit kutsuvat sitä suolojen tai kaviaarin kuningattareksi. 
Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä

Luonnollinen merisuola, hieno

Energeettisesti erittäin voimakas värähteinen suola, KHOYSAN Merisuola – Suolaa sen puhtaimmassa ja luonnollisimmassa muodossa. Löytyy myös maustettuna. 
Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä

LUONNONKOSMETIIKKA & PUHDISTUS

Aurinkoöljy LSF 30

Ihoa hoitava aurinkoöljy sisältää 100% luomu-karanjaöljyä ja luomu-tyrniöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä hehkuvan. Luonnollinen mineraalinen valosuodatin heijastaa ultraviolettisäteet luonnollisella tavalla ja huolehtii näin tehokkaasti aurinkosuojasta päästä jalkoihin ja myös koko perheelle.

Verkkokaupassa käytä viesikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa tästä 

Ruusubalsami

feelingin ruusubalsami on todellinen aarre! Korkealuokkaiset aineosat, aito ja puhdas ruusuöljy sekä pienenpieni ruusukvartsi tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen ja erityisen. Ruusubalsamia voidaan käyttää parfyymin tavoin. Sitä sivellään kaulalle, rintakehään ja korvien taakse. Sen vaikutus on kuitenkin paljon enemmän kuin vain ihana tuoksu. Ruusu tukee itsetuntoa, häivyttää stressiä, auttaa suruaikana ja voi helpottaa päänsäryssä. Se toimii hyvin myös epäpuhtaalla iholla käytettynä. 
Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa täältä

Ruusu suihku- ja hiusshampoo

Kallisarvoinen ja hienostunut Ruusu suihku- ja hiusshampoo sisältää bulgarialaista ruusuöljyä.‎‎ ‎ Tämä ylellinen öljy on erittäin ihoa hoitava ja erityisen hellä herkälle iholle. ‎ ‎Luonnollisessa eteerisessä ruusuöljyssä on havaittu jo ‎‎yli 400 eri ainesosaa. Aromaterapiassa tämä tarjoaa hyvin laajan valikoiman vaikutuksia. Luonnollisella ruusuöljyllä on mm. antiviraalinen, tulehdusta poistava, afrodisoiva, kipua lievittävä ja soluja uudistava vaikutus.

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa täältä

Ruusuöljy 10:90 Marokko, jojobassa

Marokkolainen ruusuöljy tuoksuu hyvin aistilliselta ja ilmentää naisellisuutta. Sillä on hyvin syvä sielullinen vaikutus ja se auttaa purkamaan patoutuneita tunteita.
Vesihöyrytilaus-menetelmällä ja 5000 kg ruusunlehtiä tuottaa noin 1 kg ruusuöljyä. Voisi sanoa myös että yhdessä tipassa ruusuöljyä on noin 30 ruusun tuoksu. Tällä hetkellä tunnetaan noin 400 ruusun sisältämää kemiallista aineosaa. feelingin marokkolaisen ruusuöljyn pääainesosa on Citronellol, noin 41 % (tasapainottava, antiseptinen), noin 17 % Geranioli (ihoa hoitava, mielialaa piristävä) ja noin 2,4 % Methyleugenoli (antidepressiivinen).

Täältä löydät eri ruusulajikkeita klikkaa tästä

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa täältä 

Feminiini vartalo- ja hierontaöljy, Ruusu bio

Luomulaatuinen ruusu, tuo kukkien kuningatar, tekee öljystä ihonhoidossa täydellisen ja viettelee samalla sielun. Sopii myös kasvoille. 

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa täältä 

Maskuliininen ihon- ja parranhoitosetti

Eteeriset öljyt tuotteissa ovat maskuliiniset ja houkuttelevat: luonnollinen sembramänty, ntialainen santelipuu ja luomu-patsuli. Erityisen miehinen tuoksu ja erittäin hoitavat ominaisuudet! 
Parranhoidossa on tärkeää olla tietoinen parran rakenteesta, joka on hiukan kuivempi kuin hiukset, samoin kuin kasvojen iho on päänahkaa herkempi. Siksi hyvin hoidettu parta tarvitsee perushoitoon ravitsevia öljyjä, kuten jojoba- ja manteliöljyä, samoin kuin ​​hampunsiemenöljyjä ärtyneen kasvojen ihon uudistamiseen. 

Mieto Santelipuu-partashampoo yhdistää lempeän hoidon korkealaatuisilla kasvipohjaisilla tensideillä sekä maskuliinisella, erittäin hoitavalla santelipuun tuoksulla.

Täydellinen puhdistus ja hoito parralle, mutta myös koko vartalolle(ihana myös vartalo- ja hierontaöljynä). Uusi, aistillisesti tuoksuva luomu-maskuliini öljy ravitsee kuivaa partaa, hiuksia, hiuspohjaa ja hoitaa herkkää kasvojen ihoa.

Verkkokaupassa käytä viestikentässä koodia 20107167 tai kirjoita Henna-Riikka Tilaa täältä

Lehtopeat Oy

Verkkokaupassa käytä viestikentässä ALE koodia -20% RIIKKA  Tilaa täältä


Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.