Itsetietoisuus - Yhteys itseen 

Olemme pieniä ja suuria tässä maailman kaikkeuden kohinassa, jossa elämän energia virtaa lävitsemme. Seksuaalisuus on meidän perusominaisuutemme eikä sitä voi erottaa muusta ihmisenä olemisesta. Ihmisyyden syvyyden haavoittuvuus elämänseikkailussa on monimuotoinen, laaja ja syvällinen ilmiö. 
Puhuessani traumoista tarkoitan sillä mielikehon haavoittuvaisuutta ylisukupolvisista-, kehityksellisistä-, yhteisöllisistä-, systeemisestä-, ja medikaalista traumaa. Yksilöllisessä elämänspiraalissa yksikään emotionaalinen inhimillinen ihminen ei pysty kulkemaan ilman vaivoja läpi elämäänsä. Kipu ja selittämättömät keholliset vaivat viestittävät aina jotakin syvempää syvemmältä. Hengitys kivun ja oireiden äärellä on alkukantaisin ja täysin ilmainen lääke. Hengityksen parantava voima kulkee mukanamme syntymästä kuolemaamme. Mielikehomme ovat ihmeitä, minä olen ihme, sinä olet ihme ja me olemme itsemme asiantuntija, sanoita sitä, kuule ja tunne sen sanoitusta.

Olemalla totta itsellesi saavutat kiitollisuuden
Kiitollisuus avaa mahdollisuuksien ovia itseesi 
Toimimalla toisin saavutamme toisenlaisia lopputuloksia
Villi sinussa saa tulla näkyväksi säkenöimään

Yhteys autenttiseen itseen ja elämän sykkeeseen


Tietoisuuden laajentamisessa tarvitsemme turvallista ja rakkaudellista tukea. Itsetietoisuus ja rakkaudelliset rajat laskevat stressitasojasi päästyäsi parempaan yhteyteen mielikehosi kanssa. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Psyykkisen hyvinvoinnin seurauksena on fyysinen, emotionaalinen, sosiaalinen, kulttuurinen ja hengellinen hyvinvointi.

Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja merkityksellisen elämän tuntuun. Vain omana autenttisena itsenä voi tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. Hyvinvoinnin osa-alueet ovat yksilölliset ja määräytyvät sen mukaan kuinka tietoinen ihminen on itsestään.

Tavatessamme rinnallakuljen kanssasi naisena ja inhimillisenä ihmisenä, jossa sinä itse valitset suunnan ja päämääräsi. Vapautetaan tiedostamattoman eli alitajuisen tunnelukkoja, puretaan vanhoja uskomusjärjestelmiä, tutkitaan toimintamalleja, tunnetiloja ja ydinkokemuksia. Rakennetaan rajoja, rutiineja ja uusia toimintamalleja kepeämpään sydänlähtöiseen olemiseen, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan itsetietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, havainnoivaa hyväksyvän olemisen tilaa.   

Emotionaalisen turvan muodostuminen on kohtaamisemme kivijalka. Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito. Syvästä uupumuksesta ja traumoista toipuminen ei välttämättä edellytä lääkitystä, työläitä harjoituksia tai päättymättömiä terapioita. Kun ymmärtää, kuinka trauma syntyy ja oppii tunnistamaan trauman purkautumisen estävät mekanismit, alkaa ymmärtämään tapoja, joilla viisas kehomielemme pyrkii parantamaan itse itsenä.
Emotionaalisesta traumasta paranemisen matkalla tarvitsemme turvallisia ihmisiä kanssakulkijoiksi. Näen matkan itsemyötätuntoon pienin lempein askelin hitaana ja kauniina prosessina. Tämä elämä on aikaa eheytyä ja kasvaa lähemmäs totuudellista sielun ääntä. 

Kiitos, kun juuri sinä olet jakamassa, oppimassa ja oivaltamassa elämän ihmeitä kanssani. -Henna-Riikka

Näkymätön kaunis inhimillinen näkyväksi

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.