Henna-Riikka


Rakastan Ihmettä nimeltä Elämä 


PÄIVITÄN SIVUJANI

 
"Elämä on ihollani ja minussa virtaa myös evoluutio"


Olen Oululaissyntyinen ikiaikaisen viisauden puolestapuhuja, luonnollisen hyvinvoinnin mentori, energia- ja luontaishoitaja. Ikiaikainen viisaus, luonto ja luonnon voimat ovat olleet minulle lapsuudesta saakka parantavan voiman lähde.

Elämänspiraalissani tässä monisyisessä todellisuudessa tunnetaitoja, kehollisuutta ja olemassaoloni syvyyttä olen oppinut kaikilla aisteilla eläen ja ihmisyyden syvyydestä kiinnostuen. Kokemisen monia mahdollisuuksia ja oivaltamista elämänvarrella minulla on kertynyt useista ammateista, koulutuksista, tutkivasta ja kyseenalaistavasta elämäntavasta sekä rikastuttavista yhteisöistä.

Nopeasti muuttuva maailma rikkoo uskomuksiamme ja avaa tietoisuuttamme rytinällä aiheuttaen ylimääräistä kohinaa arkeemme. Ärsyketulva ja nopea tempo antaa psyykelle paineita ja kehotietoisuus turtuu tai katkeaa kokonaan. Omien arvojen ja ulkoisten paineiden ristiriidat aiheuttavat vääntöä mielikehossa.

Muutoksen kohtaamisen kyky, autenttisuus, luovat ratkaisut ja hetkessä elämisen taidot vahvistuvat ja muotoutuvat jokaisella omissa elämänkokemuksissa yksilöllisesti. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Arjen ja käytännön toimintatapojen muuntaminen omaa tietoisuuden tilaa ja arvoja vastaaviksi on psyykkisen hyvinvoinnin kivijalka. Jonka seurauksena on fyysinen, emotionaalinen, sosiaalinen, kulttuurinen ja hengellinen hyvinvointi.  

Eri tilojen, monien osien ja olemuspuolien kanssa yksilöllisten elämäntapojen äärelle on rikasta avautua oivaltamaan itsestämme ja ihmisyydestä yhdessä. Holistisella ja humanistisella otteella luontoyhteyttä ja elinvoimaa vahvistaen, perinteitä kunnioittaen ja ikiaikaista viisautta kirkastaen.

Synergiassa kanssasi taiteileva visionääri Henna-Riikka ❤️ 

Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta 

Kuvat kertovat
Kosketus Luontoon yksilöhoidot, kurssit ja tapahtumat instagram 
Henna-Riikka instagram

 

Seksuaalimentori
Luontaishoitaja


Kouluttaja
Kokeminen on tiedettä todellisempaa ja
Tiede tekee kokemisen ymmärrettäväksi
Tunnen sen 

CV

Seksuaalineuvoja (työstän opinnäytetyötäni 2023, SSS)
Yhteisöpedagogi HUMAK 2012, Laaja-alainen ymmärrys yksilön kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Yhteisöllisyyden ja ohjaamisen asiantuntija. Tapahtumien ja toiminnan suunnittelu, kehittäminen, koordinointi ja rakenteiden kehittäminen.
Energia- ja luontaishoitaja ja kouluttaja, Oireiden eli vaivojen juurisyiden syntymekanismien syvempi ymmärrys. Vuosien varrella olen laajentanut tietoisuuttani ja kehittänyt ammattitaitoani useiden energia- ja luontaishoito koulutuksilla ja kursseilla. 
FasciaMethod -ohjaaja 2023
Kultuurin elämysoppaat -valmennus 2023
Yrittäjän ammattitutkinto 2021
Kvanttihypnoosikoulutus perusteet 2021
Tiibetiläinen äänimaljahoito koulutus 2019

Vihatyön ohjaamisen perusteet 2019, 70 h 
Valmentava Aromaterapeutti 2018, Luontaisterapiat ammattina.
Naurujoogaohjaaja 2018, Certified Laughter Yoga Leader - Dr. Madan Kataria
TT 4 Hormonien hurmaa 2018, Terveyden Tukipilarit® -kurssi
Turvehoitaja ja kouluttaja 2017
Hathajoogaohjaaja kurssi 2016-2017
NLP-perusteet 2016, 
Muutoksen työkalu ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neurolingvistinen ohjelmointi.
Työvälineitä trauman kohtaamiseen arjessa 2016, Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö, Kidutettujen kuntoutuspalvelut. 
Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja 2005
Köysitoiminnanohjaajankurssi 2009 - 2010 
Melonnanohjaajankurssi 2010
Liikuntaa lapsille koulutus 2006
Aistitoimintojen säätelyhäiriö lapsella- Sensorisen integraation kurssi 2005 Musiikkiterapia erityislapsi- ja nuorisotyössä kurssi 2004
Suurtalouskokki ja ravintolakondiittori 1992–1995, 
Ravinnon merkitys kehomielen hyvinvoinnissa on näytellyt suurta osaa läpi elämäni. Rakastan luoda ravintorikkaista puhtaista raaka-aineista ruoan sinfoniaa. Soluni ovat sitä mitä syön ja itseasiassa soluni ovat sitä mitä imeytän.
Tapahtumatuottajan ja erinomaisen organisoinnin taidot ovat syventynyt elämän varrella työskennellessä monissa eri tapahtumissa ja projekteissa. Merkittävin mainittava tapahtuma on rockfestivaali Qstockin tuotannossa 2004–2008.

Tapahtumassa nimeltä elämä on hyvä kyseenalaistaa asioita. Kriittinen ajattelu, ennakointi, haasteiden huomioiminen ja tavoitteiden saavuttaminen syklisessä elämässä luovalla, lujalla ja lempeällä otteella. 
Luonnossa eri tavoin kulkeminen; kalastus, veneily ja yrttien keräily pitävät minut yhteydessä itseeni ja kiinni luovuden virrassa. 

 "Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan." - Albert Einstein


 

Lähteellä Elinvoiman 
Tunnen sen
Seksuaalienergian 
Virran 


Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.