Tapahtumat

Tulevat just NYT tilat

Hoitoturve työkaluksi kehonhoitokurssi @Ylöjärvi 

25. - 27.6. Ylöjärvellä / Osoitteen saat info kirjeessä (tila yksityinen)

Ti klo 17- 20:30
Ke klo 17 - 20
To klo 17 - 20 

❤ Mukaan mahtuu hinnalla 350€ (sis. 24%alv.)

❤ Kurssin teemoina; turve elementtinä, turpeen tutkimus, eri hoitomuodot, eri turvetuotteet, turpeen vaikutus eri vaivoihin. Käytännön harjoittelussa opit toiminnan turvesaunassa ja pääset soveltamaan; pieniä paikallisia turvehauteita itselle ja toiselle, mm. kasvonaamio, käsi - ja jalkahoito.   

Turvehoidot soveltuvat toteutettaviksi yksilö- ja ryhmähoitoihin. Ryhmäohjauksissa ja yhteisöllisessä toiminnassa ne ovat osoittautuneet mainioksi yhteyttä ja iloa tuovaan toimintaan. Kursseilla ovat vierailleet rentoutusohjaajat, äänimaljahoitajat, joogaohjaajat, fysioterapeutit, hierojat, erä- ja luontoalanohjaajat, kampaajat, luontaishoitajat, energiahoitajat, kauneuden ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja yksityisen talouden ihmiset, jotka ovat luonnollisesta hyvinvoinnin ja terveyden tuesta kiinnostuneet.

Yritysasiakkaana on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi. Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 3000-5000-vuotta vanhasta Mustasta Kullasta. 

Sitovat ilmoittautumiset 17.6. mennessä 
Kysy lisää kurssista ja majoitus mahdollisuudesta O4O 7066 537 
henna-riikka(at)outlook.com 
www.hennariikka.fi 

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkua, perin 50 % hinnasta. Inhimillisyydet huomioidaan eli lääkärintodistuksella, jolla voit todistaa osallistumisen mahdottomuuden, saat rahasi takaisin. Kurssilla on tarjolla teetä. 

LuontaisKylpypäivä @Oulu

Turvesauna ja paikallisia turvehoitoja
Toutetuu
Klo 14-19 välisenä aikana
Varaa & kysy lisää, o4o 7o66537
Hinta turvesauna 55 €, jalkateraturvehaude 25 €, Kasvoturvenaamio 8 €

Saaristokaupungin alueella Pirttiniemessä järven rannalla päivä pöristellään Luonnon helmassa läsnäolon tilassa ja puhdistaudutaan solutasolle saakka. Päivä hellii hermostoasi ja hermojasi tasapainottaen hormonitoimintaasi. Kotiin lähtiissäsi koet takuuvarmasti raukeutta, eloa, iloa, kepeyttä ja hyvää mieltä, joita mielikehosi kantaa pitkän aikaa.  

Turvesaunaan lauteille nousut max. 4 henkilö kerralla. Kysy
14 - 14:45 
15 - 15:45
16 - 16:45
17 - 17:45
18 - 18:45 
Mukaan tarvitset
*juomapullo (sotkeutuu turpeeseen)
*pyyhe *uimavaate / nakkena paras!
Huomio, turve saattaa jättää jäljen kankaaseen

HoiToTUotteITa voiT Ostaa MyöS KotiiN

*Maksu käteisellä, kortilla tai mobilePay* 

Ota mukaasi omat eväät ja pientä purtavaa halutessasi 

Hermoja, Hermostoa ja Hormoneja hellivässä tilassa irtipäästetään hetkessä kokemiseen ja havainnoimiseen kaikilla aisteilla, tunteilla ja tuntemuksilla. Sinä riität juuri sellaisena kuin olet eli tule mukaan vaikka ensin katsomaan, voit hetkessä päättää nousetko lauteille turvesaunaan vai upotatko vain jalkateräsi turpeeseen. 

SointuSauna - Savusaunan jälkilämmössä @Iisalmi

Toteutuu  Spa Hotel Runni 
Klo 
Varaa & kysy lisää
Hinta 25€

Lauteilla lekotellessasi lempeissä löylyissä nautiskelet äänimaljojen rentouttavasta soinnista. Sointi pistää ainakin 100 triljoonaa soluasi kuplimaan ja parasympaattinen hermosto aktivoituu saattamaan sinut rentouden tilaan. Mielikehoasi lempeästi hierova ja tasapainottavan värähtelyn voima ulottuu luihisi saakka. Hyvänolon hormoni oksistoisiini eritys lisääntyy rentouttamaan lihaksia, hermostoa ja palauttaa mielikehosi kaikkien osien luonnollisen värähtelyn fyysiseen, emotionaaliseen, mentaaliseen ja henkiseen tilaan.

Valmistaudu pukeutumalla rentoihin vaatteisiin/ tai uimapukuun ja ota mukaasi
Vesipullo, rentoutuksen jälkeen on hyvä juoda vettä pari litraa
Kontraindikaatiot eli ei sovi, jos on sydämentahdistin, vaikea epilepsia, vakavat mielenterveydenongelmat. 

Elämä hymyilee, koska sinä hymyilet 🌹

Sointukylpy - Syvärentoutus @Runni

Toteutuu 

Klo 
Varaa & kysy lisää
Hinta 25€/ hlö 

Harmoniset ääniaallot laskevat hermostosi ja mielikehosi stressi- ja ylivireystilaa tehokkaalla, mutta lempeällä tavalla. Syvärentoutusmenetelmän vaikutus perustuu resonanssiin eli värähtelyyn sekä ääniaaltoihin.

Johdattelen sinut äänelläni ja meditatiivisten soittimien avulla irtipäästämään rentouden maailmaan. Sointukylpyä ajasta on noin 60 minuuttia. Syvärentouttavan soinnin jälkeen juodaan teetä ja nautitaan yhteisiä antimia. Halutessaan saat sanoittaa sointukylvyn kokemuksia. 

Sointukylvyn aikana voit olla täysin valvetilassa, kevyessä meditaatiotilassa, syvissä ajatuksissa, ehkä lähes nukahtamaisillaan tai jopa unessa. Parasympaattinen hermosto pääsee lepotilaan ja kokonaisvaltainen rauhantila aktivoituu hermostollisella tasolla, “taistele ja pakene” tila laantuu.

Hormonitoiminnan tasapainottuminen löyhää kireät hermot ja lihakset, verenpaine laskee, sydämen syke rauhoittuu, hengitys tasaantuu ja saatat kokea autuuden tilaa. Meditatiivisten soittimien luonnolliset ylä-äänet resonoivat jokaisessa solussasi luita myöten.

Sointukylvyt vahvistavat vastustuskykyä ja hermostoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, helpottaa kiputiloja, syventää unenlaatua, lisää energiaa ja vireystilaa ja sitä kautta antaa tukea elämän vaikeisiin tilanteisiin. Värähtely stimuloi mielikehoasi palautumaan omaan harmonisempaan yhteyteen epätasapainotiloja korjaten ja tyytyväisyyttä vahvistaen.  

Valmistaudu pukeutumalla rentoihin vaatteisiin ja ota mukaasi 
jumppamatto / joogamatto, viltti/makuupussi (tilassa on muutama lisä viltti saatavilla), villasukat
Vesipullo / Rentoutuksen jälkeen on hyvä juoda vettä pari litraa 
Kontraindikaatiot eli ei sovi, jos on sydämentahdistin, vaikea epilepsia, vakavat mielenterveydenongelmat. 

Elämä hymyilee, koska sinä hymyilet 🌹
  
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.