Äänihoidot eli parantavan äänen voima #rakkaudenääniaalloilla

Kantavasta äänestäni minut tunnetaan. Laulaminen, vokaali laulanta ja äänen käyttämien on ollut aina iso osa minua, “i love my voice”. Lisää värähtelytaajuuksia tuotan myös meditatiivisilla soittimilla. Hoidan fyysistä kehomieltäni värähtelyn voimalla ja jaan tätä myös mielelläni kanssasi. 

Keskimääräisen aikuisen ihmisen kehossa on noin 40 litraa vettä. Vesi onkin kehon useimpien osien yleisin aine. Kudoksista 70-80% on vettä, veriplasmasta yli 90%, luista melkein 25% ja rasvasta 10-15%. Ääni etenee vedessä noin 1400m/s ja ilmassa noin 350m/s. 
Äänimaljahoidoilla ja muilla meditatiivisilla soittimilla voimme vaikuttaa syvälle atomitasolle saakka ja palauttaa kehon kaikkien osien luonnollisen värähtelyn fyysiseen, emotionaaliseen, mentaaliseen ja henkiseen kehoomme. Hoidon voi toteuttaa yhdelle hoitopöydällä tai ryhmälle sointukylpynä lattialla maaten. Hoidon aikana henkilöt ovat täysin valvetilassa, kevyessä meditaatiotilassa, syvissä ajatuksissa, ehkä lähes nukahtamaisillaan tai jopa unessa. 
Ylä-äänet eli harmoniset äänet vievät sinut fantasioiden maailmaan. Tämä tapahtuu neurokemiallisten reaktioiden kautta eli aivosähkökäyrä, EEG synkronoituu harmonisiin ääniin. Aivoaallot laskevat ja nousevat hoidon aikana beta-, alfa- ja theta-aaltojen välillä. 
Jonkun tutkimuksen mukaan on todettu, että 45 min hoito vastaa jopa kolmen tunnin unta. 

Vaikutuksia hoidosta

*Stressihormonitason lasku
*Hengityksen syveneminen
*Rentoutuminen
*Helpottaa kiputiloja 
*Verenpaineen lasku  
*Unen laatu paranee
*Tukee elämän muutoksissa
*Vireys ja energia lisääntyvät
*Levollisuus, tasapainoisuus, itsehallinta ja itsetuntemus paranevat ja erilaiset jännitystilat kehossa helpottuvat 
*Keskittymiskyky lisääntyy & luovuus ja oppiminen mahdollistuvat 

Äänimaljat & Meditatiiviset soittimet

Äänimalja on soiva esine. Äänimaljat ovat kuperanmuotoisia instrumentteja, joita oikeaoppiseen valmistamiseen käytetään kahdeksaa eri metallia eli samoja metalleja mitä on kehossakin. Maljat sisältävät kuparia, tinaa, nikkeliä, sinkkiä, rautaa, lyijyä, hopeaa ja kultaa.  
Äänimaljoja soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla reunoja pitkin tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. 
Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä ja jokainen malja soi yksilöllisesti. Äänimaljojen juuret ulottuvat Tiibetiin. Suomeen äänimaljoja tuodaan Tiibetistä, Nepalista ja Intiasta. 

Metodi ei edusta mitään uskontoa tai filosofiaa

Tämä ihana metodi tulee Idästä, Pohjois- intiasta ja Nepalista tuleva syvärentoutus muoto ei edusta mitään filosofiaa tai uskonnollista ajatusta. Metodi on kehitetty ja suunnattu länsimaisille ihmisille syvärentoutukseen ja terveyden tukeen ja hyvinvoinnin ylläpitoon. 

Vaikutus usealla tasolla 

Äänimaljojen värähtelevät luonnolliset ylä-äänet resonoivat jokaisessa solussasi luita myöten, joten saatat aistia ja fyysisesti tuntea sen kehossasi. Kehomieli aistii ääniä auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, stimuloiden vagushermoa, joka on kehon palautusjärjestelmän pääkytkin ja fyysistä kehoa nesteiden kautta ja aivoaalto taajuuksien kautta.  

Ihana keho, uskomaton universumi, yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Olet rakas ja tärkeä energiakentästäsi sieluun saakka. Värähdellään yhdessä Rakkauden Ääniaalloilla - Henna-Riikka 


Aivojen sähköimpulssien tulkintaa
Sähköiset hermoimpulssit kulkevat aivojen hermosoluissa muodostaen muun muassa eritaajuisia aaltoliikkeitä EEG-tutkimuksessa. 

Delta-aaltojen värähtelytaajuus on 1–3 hertsiä, ja delta-aalloilla on suuri aallonpituus. Delta-aallot liittyvät syvän unen jaksoon, jolloin ei nähdä unia sekä parasympaattisen hermoston toimintaan, kuten sydämen sykkeen säätelemiseen ja ruoansulatukseen. Immuunijärjestelmän toimintaa ja oppimista edistävät delta-aallot ovat hyvin yleisiä vauvoilla ja pienillä lapsilla. Mitä enemmän ihminen vanhenee, sitä vähemmän hänen aivonsa tuottavat delta-aaltoja.

Theta-aaltojen taajuus vaihtelee 3,5 ja 8 hertzin välillä. Ne liittyvät unen lisäksi mielikuvitukseen, harkintaan, uneen ja intensiivisiin tunteisiin.  

Alfa-aaltojen taajuus on 8–13 hertsiä ja ne aktivoituvat rentoutumisen hetkinä ennen nukahtamista. Alfa-aallot ovat vallalla myös, kun ihminen katselee televisiota. Alfa-aaltolöydöksen puute voi ennakoida ahdistusta, stressiä ja unettomuutta. 

Beta-aaltojen taajuus on 12–33 hertsiä, ja niiden korkea taso johtuu hermosolujen intensiivisestä toiminnasta. Beta-aallot osoittavat, että ihminen on keskittynyt intensiivisesti johonkin toimintaan tai että hän on pirteä ja valmis reagoimaan. 

Gamma-aalloilla on korkea 25–100 hertsin taajuus, ja niitä on vaikea havaita aivosähkökäyrällä. Gamma-aallot liittyvät suurta keskittymistä vaativiin tehtäviin, onnen tunteeseen ja REM-uneen. 
Musiikin terapauttinen vaikutus
Musiikkia kuunnellen saan nopeasti muutettua energiatasojani. 
Aivojen musiikin aktivoivasta voimasta kertoo Professori Seppo Soinila videolla musiikin hyödyntämisestä aivosairauksien hoidossa. Hän on tutkinut musiikkia aivosairauksien hoidossa vuosia ja johtaa Turun yliopiston ja Tyks:n tutkimushanketta "Efficacy of music in neurological rehabilitation”, jossa tarkastellaan musiikin kuuntelulla aikaansaatavia aivojen rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia ja niiden yhteyttä neurologisen kuntoutumisen tehostumiseen.
Unen tueksi 
YouTubesta unen tueksi. Kuuntele 10-15 minuuttia ennen nukkumaan menoa.


Kokeile toimiiko sinulle stressin laskuun illuusioääniä 

Rakkauden Ääniaalloilla 
Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa tyynnytettyä mielikehon "taistele tai pakene -reaktiota. 


Terveyteni perusta on pyrkiä olemaan harmoniassa itseni ja oman ympäristöni kanssa
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved